Απόπειρα δολοφονίας κατά Προμηθέας Πυθαείδας

Αγαπητέ κύριε Λάμπρου γεια σας,

Ο λόγος της επιστολής μου είναι να σας γνωστοποιήσω, εάν ακόμα δεν το ακούσατε, ότι έγινε άλλη μια ακόμα απόπειρα δολοφονίας κατά της Προμηθέας Πυθαείδας, από ότι μαθαίνω η τρίτη κατά σειρά, από έναν χριστιανό ορθόδοξο ονόματι Θωμά Κύρο. Από ότι φαίνεται οι ζηλωτές δεν πρόκειται να αναπαυθούν εάν δεν βγάλουν αυτό το λαμπρό μυαλό του Ελληνισμού από την μέση.

Ο επίδοξος δολοφόνος παρουσιάζεται σαν τρελλός αλλά κατά την απόπειρα δολοφονίας φώναζε «αυτό το τέρας πρέπει να πεθάνει». Κατά την απόπειρα τραυματίστηκε βαριά η μητέρα της Προμηθέας. Η Προμηθέα εσώθη από τους δύο αστυνομικούς που έφθασαν επιτόπου. Ο επίδοξος δολοφόνος εσκοτώθη αμέσως από τους αστυνομικούς κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών. Το κορίτσι αυτό δεν κινδυνεύει από όλους τους τρελλούς του κόσμου, αλλά μόνο από τους απανταχού Έλληνες ζηλωτές.

Η Προμηθέα πήρε το πανεπιστημιακό της πτυχίο στα μαθηματικά σε ηλικία 13 ετών από το Montana State University. Έκτοτε συνεχίζει τις σπουδές της σε μεταπτυχιακά προγράμματα. Ο λόγος όμως που η Προμηθέα έγινε στόχος είναι γιατί όταν προσεκλήθη στην γιορτή των Τριών Ιεραρχών στο Σικάγο πριν από μερικά χρόνια, πρόβαλλε το Ελληνικό Πνεύμα και κατηγόρησε την Ορθοδοξία για την με κάθε τρόπο καταστροφή του Ελληνικού Πολιτισμού.

Οι ζηλωτές που ήταν παρόντες στην ομιλία δεν είχαν λογικά επιχειρήματα να αντικρούσουν την Προμηθέα και άρχισαν τις ύβρεις. Έκτοτε κινδυνεύει η ζωή αυτής της κοπέλας.

Ελπίζω η δημοσίευση αυτής της τραγωδίας να ευαισθητοποιήσει μερικούς ταγούς της Ελληνικής Εκκλησίας και να ενεργήσουν για να φρενάρουν τους ζηλωτές στα ποίμνιά τους.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Δημήτρης Ψωμάς
Wilmette, IL, USA

ΣΗΜΕΙΩΣΗ «ΔΑΥΛΟΥ»: Για την Προμηθέα και την θριαμβευτική πορεία της στην μαθηματική επιστήμη στην Αμερική βλέπετε τεύχη Δαυλού 301, 302 και 313. Επίσης στους ακόλουθους συνδέσμους:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *