4 τρόποι να κλείσεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τις διακοπές σου

Καταλαβαίνουμε ότι οι ημέρες πλησιάζουν και εσύ ακόμα δεν έχεις κλείσει τις καλοκαιρινές σου διακοπές – μην απελπίζεσαι όμως!

 

Γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ!

 

Με το παρακάτω άρθρο θα δεις 4 γαμάτους τρόπους για να κλείσεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τον προορισμό σου, να εξοικονομήσεις χρήματα και να περάσεις πολύ πολύ ωραία!

 

Το μόνο που έχεις να κάνεις; Να τους ακολουθήσεις!

 

  1. Αφού δεν έκλεισες νωρίς, κλείσε μόνο από το ίντερνετ!

 

Οκ, έκανες το λάθος και δεν έκλεισες αεροπορικά εισιτήρια από νωρίς. Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις θα ήταν να έκλεινες τα καλοκαιρινά εισιτήρια περίπου 3 με 4 μήνες πριν τις διακοπές σου.

 

Γιατί; Γιατί έτσι θα είχες τις καλύτερες δυνατές προσφορές.

 

Ωραία και τι μπορεί να γίνει;

 

Απλά και εύκολα τα πράγματα! Τώρα κάνεις κράτηση μόνο μέσω διαδικτύου και ελπίζεις σε κάποια καλή προσφορά. Για παράδειγμα στην ιστοσελίδα https://www.travelo.gr τα αεροπορικά εισιτήρια βρίσκονται σχεδόν μονίμως σε προσφορά. Αυτό σημαίνει ότι εξοικονομείς αρκετά χρήματα απ’ ότι αν έκλεινες απευθείας με την αεροπορική εταιρεία. Και δεν αλλάζει κάτι:

 

Έχεις την ίδια υποστήριξη απ’ότι αν έκλεινες απευθείας με την εταιρεία!

 

Καλό ακούγεται έτσι;

 

Βιάσου όμως γιατί οι προσφορές δεν θα είναι για πάντα εκεί!

 

  1. Μην κοιτάς πολλές ιστοσελίδες

 

Το να αρχίζεις να ψάχνεις όλες τις ιστοσελίδες με τα αεροπορικά εισιτήρια, θα καταλήξει στο να χάσεις τις πιο γαμάτες προσφορές μέσα σε ένα σύνολο χιλιάδων τιμών. Σου προτείναμε ήδη την καλύτερη ιστοσελίδα με αεροπορικά εισιτήρια για το ταξίδι σου – επιβεβαιωμένο από δεκάδες ταξίδια που έχουμε πραγματοποιήσει.

 

Ειδικά στην σελίδα των airtickets https://www.travelo.gr/airtickets-aeroporika-eisitiria/ θα βρεις τα πιστοποιημένα ταξιδιωτικά γραφεία που συνεργάζεται η ιστοσελίδα καθώς και όλες τις προσφορές που υπάρχουν εκεί.

 

Πίστεψέ μας: Αν δεν βρεις την προσφορά και τις τιμές που ψάχνεις στο Travelo, δε θα τις βρεις πουθενά!

 

  1. Κλείσε διαφορετικά εισιτήρια

 

Αυτή είναι ίσως μια συμβουλή που δεν την έχεις ακούσει. Για να πετύχεις καλύτερη τιμή, προσπάθησε να κλείσεις διαφορετικά εισιτήρια. Αν για παράδειγμα ταξιδεύεις με τον/την φίλο/φίλη σου, κλείσε σε 1 κράτηση τα εισιτήρια του πήγαινε και σε μια άλλη, δεύτερη ξεχωριστή, τα εισιτήρια του γυρισμού.

 

Αρκετές φορές οι αεροπορικές εταιρείες, από εκεί τραβάνε και τις τιμές όλες οι ιστοσελίδες , προσφέρουν υψηλότερη τιμή στα αεροπορικά εισιτήρια που είναι κλείνονται μαζί, δηλαδή πήγαινε-έλα.

 

Για να το αποφύγετε αυτό μπορείτε να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις. Μια κράτηση για το πήγαινε και μια για την επιστροφή.

 

Με αυτόν τον τρόπο «ξεγελάτε» την αεροπορική εταιρεία και εξασφαλίζετε χαμηλότερη τιμή στα αεροπορικά σας εισιτήρια

 

  1. Μην αγνοείτε τις low cost αεροπορικές εταιρείες

 

Οι εταιρείες χαμηλού κόστους έχουν δημιουργηθεί για να σας μεταφέρουν από το ένα μέρος στο άλλο, με ασφάλεια, δίχως όμως καμία παραπάνω πολυτέλεια.

 

Σας ενδιαφέρει πραγματικά αν δεν πιείτε σαμπάνια στο αεροπλάνο ή αν δεν σας κεράσουν κόκα κόλα;

 

Σιγά!

 

Σε μια πτήση μιας ώρας, όσο περίπου η μεγαλύτερη πτήση εντός Ελλάδας, όλα αυτά είναι πταίσματα μπροστά στην εξοικονόμηση χρημάτων που θα έχετε στα αεροπορικά εισιτήρια με μια εταιρεία low cost.

 

Για παράδειγμα η αεροπορική εταιρεία Ryanair, μέχρι και πριν λίγο καιρό θεωρούνταν η πιο οικονομική αεροπορική εταιρεία για πτήσεις τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

 

Τελευταία τα αεροπορικά εισιτήρια της ρυαναιρ έχουν αυξηθεί αρκετά για πτήσεις από Ελλάδα(τόσο προς το εσωτερικό όσο και προς το εξωτερικό) καθώς έχουν μειωθεί δραστικά τα διαθέσιμα δρομολόγια της εταιρείας.

 

Παρόλο αυτά αξίζει να ρίξετε μια ματιά και να αναζητήσετε για φθηνά εισιτήρια της Ryanair και άλλων εταιρειών χαμηλού κόστους που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας.

 

Ακολουθήστε τις παραπάνω 4 συμβουλές και θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα πάνω στα αεροπορικά εισιτήρια ενόψει των διακοπών σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *