10 λόγοι να επιλέξετε την Ryanair για το επόμενό σας ταξίδι!

Η αεροπορική εταιρεία Ryanair έχει την έδρα της στην Ιρλανδία και έχει ιδρυθεί το 1985. Από τότε έως και σήμερα έχει κάνει αλματώδη βήματα εξέλιξης στο χώρο της αεροπορίας και πλέον είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη και η μεγαλύτερη low cost.

Το χαρακτηριστικό που έκανε την Ρυαναιρ να αναπτυχθεί και να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής, ήταν τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια. Η εταιρεία προσφέρει ναύλους σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή, κάνοντας τις πτήσεις της πόλο έλξης. Σχεδόν όλα τα αεροπλάνα της εταιρείας, σε όλες τις γραμμές, έχουν πληρότητα άνω του 90% – αυτό εξασφαλίζει μεγάλα κέρδη στην εταιρεία και μηδαμινές απώλειες.

Στόλος

Τα αεροσκάφη της ryanair είναι τα boeing 737 – 800. Η εταιρεία πορεύεται με έναν συγκεκριμένο τύπο αεροσκάφους καθώς έτσι πετυχαίνει να μειώνει τα κόστη συντήρησης και να αυξάνει τα ποσοστά ασφαλείας της. Κατέχει πάνω από 300 αεροπλάνο ενώ ο μέσος όρος ηλικίας είναι κάτω από τα 7 έτη!

Πλέον η εταιρεία, πέρα από τα 737-800 έχει ήδη δρομολογήσει και νέα αεροπλάνα τύπου 737-200MAX που θα τη δίνουν τη δυνατότητα για μακρινότερα non stop δρομολόγια αλλά και την επιλογή να μεταφέρει περισσότερους επιβάτες. Η ryanair υπολογίζει να μεταφέρει έως το 2024 παραπάνω από 160 εκατομμύρια επιβάτες τον χρόνο!

 

Γιατί όμως να επιλέξετε την Ryanair για την μεταφορά σας; Εδώ θα βρείτε 10 σημαντικούς λόγους!

 

  • Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Τα αεροπορικά εισιτήρια της Ryanair είναι ιδιαίτερα φθηνά και προσιτά για όλους. Οι τιμές στη low season ξεκινάνε κάτω από 10€ ενώ ένα συνηθισμένο εισιτήριο Αθήνα-Θεσσαλονίκη κοστίζει 25€ (χειμώνας – καθημερινή). Με αυτές τις τιμές η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να πετάξει προς οποιοδήποτε μέρος επιθυμεί!

  • Πτήσεις προς οπουδήποτε στην Ευρώπη

Εάν θέλετε να πετάξετε στην Ευρώπη, δεν υπάρχει καλύτερο δίκτυο από την Ryanair. Η εταιρεία συνδέει 34 χώρες – σίγουρα θα βρείτε τη δική σας επιλογή κάπου εκεί!

  • Ανύπαρκτες καθυστερήσεις

Η Ryanair είναι πάντα συνεπείς στο χρονοδιάγραμμά της. Οι καθυστερήσεις είναι ανύπαρκτες και όταν συμβαίνουν, συνήθως ευθύνονται λόγοι αεροδρομίου ή καιρού.

  • 2 δωρεάν χειραποσκευές

Όταν πετάτε με την Ryanair μπορείτε να έχετε μαζί σας 2 δωρεάν χειραποσκευές χωρίς έξτρα χρέωση στα αεροπορικά εισιτήρια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κουβαλάτε και τη βαλίτσα σας, εντός των διαστάσεων αλλά και μια τσάντα λάπτοπ ή φωτογραφικής μηχανής. Για τις διαστάσεις χειραποσκευής ραιανερ μπορείτε να δείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα.

  • Μερικές φορές τα μικρότερα αεροδρόμια είναι πιο κοντά στο κέντρο

Η Ryanair τις περισσότερες φορές πετάει στα μικρότερα-περιφερειακά αεροδρόμια παρά τα κεντρικά μιας πόλης. Αυτό μερικές φορές σας συμφέρει, όπως π.χ. στην Ρώμη όπου το Ciampino είναι και πιο μικρό αεροδρόμιο δίχως πολύ κόσμο αλλά και πιο κοντά στην πόλη της Ρώμης! Έτσι θα πληρώσετε αρκετά λιγότερα χρήματα στο ταξί ή στο λεωφορείο της μεταφοράς σας!

  • Όλα online στο κινητό σας

Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια πολύ καλή εφαρμογή για χρήση από το κινητό σας smartphone. Μπορείτε να κλείσετε online τόσο τα αεροπορικά εισιτήρια όσο και να έχετε μαζί σας το boarding pass δίχως να χρειάζεται να το εκτυπώσετε! Όλα σε ένα, στο κινητό σας!

  • Ασφαλή αεροπλάνα

Σε αντίθεση με άλλες low cost εταιρείες, η Ryanair πετάει με τα ιδιαίτερα ασφαλή και δοκιμασμένα αεροπλάνα boeing 737-800. Αυτό εξασφαλίζει μια άνετη και ιδιαίτερα ασφαλή μετάβαση για εσάς!

  • Online υποστήριξη

Στην ιστοσελίδα της Ryanair μπορείτε να βρείτε online υποστήριξη μέσω live chat – γραπτών μυνημάτων. Με αυτόν τον τρόπο δε χρειάζεται να περιμένετε ώρες στην ουρά ενός τηλεφωνικού κέντρου ούτε να χρεώνεστε. Γράφετε το μύνημά σας και αυτόματα ένας εκπρόσωπος της εταιρείας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα!

  • Μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήρια από οπουδήποτε

Τα αεροπορικά ραιανερ μπορείτε να τα κλείσετε από οπουδήποτε. Τις καλύτερες τιμές όμως θα τις βρείτε στα αεροπορικά εισιτήρια Travelo.gr . Εκεί, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές για ένα δρομολόγιο ανάμεσα σε περισσότερες από μια εταιρείες και να κάνετε την πιο συμφέρουσα επιλογή για εσάς.

  • Έξτρα υπηρεσίες

Η Ryanair προσφέρει εξτρά υπηρεσίες και εκπτώσεις όπως ενοικίαση αυτοκινήτου και κρατήσεις δωματίων σε ξενοδοχείο. Μετά την κράτησή σας μπορείτε να προχωρήσετε στις επόμενες κρατήσεις που επιθυμείτε, μαζί με την σημαντική έκπτωση που σας παρέχει!

Πως μπορείτε να κλείσετε αεροπορικά ρυαναιρ

Ωραία όλα αυτά, αλλά πως μπορείτε να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια Ryanair στη καλύτερη τιμή της αγοράς; Η καλύτερη επιλογή είναι να τα κλείσετε μέσα από την online ιστοσελίδα της airtickets. Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι η νο1 εταιρεία για αεροπορικά εισιτήρια στην Ελλάδα, για όλες τις εταιρείες. Τα αεροπορικά airtickets θα τα βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.travelo.gr/airtickets-aeroporika-eisitiria/ . Η airtickets θα σας προσφέρει όλες τις τιμές, από όλες τις εταιρείες που πραγματοποιούν το δρομολόγιο που αναζητάτε. Εάν η Ryanair είναι η φθηνότερη εταιρεία, τότε επιλέγετε την νο1 low cost εταιρεία στην Ευρώπη, για τη πτήση και το ταξίδι σας!

Εσείς πως πετάτε στα ταξίδια σας; Ποια εταιρεία επιλέγετε;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *